Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΣε εγκάρδιο κλίμα η πρώτη επίσημη συνάντηση του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Λασιθίου με τον Δήμαρχο Σητείας

Σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα ο Δήμαρχος Σητείας κ. Γιώργος Ζερβάκης συναντήθηκε την Τρίτη το πρωί στο γραφείο του με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου κ. Σταύρο Σπανουδάκη. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ Γιώργος Αιλαμάκης. Ο κ. Ζερβάκης ευχήθηκε καλή και εποικοδομητική θητεία στον κ. Σπανουδάκη και τον διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Σητείας θα συνεχίσει να συνεργάζεται αγαστά με την Αστυνομική Διεύθυνση και θα προσπαθήσει να συνδράμει στη διατήρηση των χαμηλών ποσοστών...
Stavroula8. June 2022

Σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα ο Δήμαρχος Σητείας κ. Γιώργος Ζερβάκης συναντήθηκε την Τρίτη το πρωί στο γραφείο του με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου κ. Σταύρο Σπανουδάκη.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ Γιώργος Αιλαμάκης.

Ο κ. Ζερβάκης ευχήθηκε καλή και εποικοδομητική θητεία στον κ. Σπανουδάκη και τον διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Σητείας θα συνεχίσει να συνεργάζεται αγαστά με την Αστυνομική Διεύθυνση και θα προσπαθήσει να συνδράμει στη διατήρηση των χαμηλών ποσοστών παραβατικότητας στο νομό.

Ζητήθηκε η συμβολή του κ. Σπανουδάκη στην τήρηση των μέτρων κυκλοφορίας στην πόλη της Σητείας, κυρίως στις εισόδους αυτής, ιδιαίτερα την καλοκαιρινή περίοδο που η κίνηση είναι αυξημένη.

Από την πλευρά του ο Αστυνομικός Διευθυντής διαβεβαίωσε ότι θα στηρίξει το έργο του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας και μάλιστα θα φροντίσει να ενισχύει κατά διαστήματα  το τοπικό προσωπικό με ειδική μονάδα από τον Αγ. Νικόλαο για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος.

Ο Δήμαρχος Σητείας ενημέρωσε τον κ. Σπανουδάκη για την προσπάθεια που γίνεται εκ μέρους του Δήμου να  μπορέσει να επανέλθει προς συζήτηση το θέμα της επαναλειτουργίας της Σχολής Αστυνομίας στην Επάνω Επισκοπή ενώ ζήτησε τη συνδρομή της Αστυνομικής Δ/νσης Λασιθίου στην κατεύθυνση αυτή.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456