Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΤα εξαιρετικά προϊόντα των μικρών παραγωγών της Σητείας

Με πρωταγωνιστή το λάδι, το κρασί, το μέλι και τα παράγωγα του ακόμα και τα μοναδικά βότανα, τα Σητειακά προϊόντα έχουν αποδείξει ότι μπορούν να σταθούν επάξια στο ράφι όχι μόνο των σούπερ μάρκετ αλλά και απαιτητικών καταστημάτων ντελικατέσεν σε Ελλάδα και εξωτερικό. Εκτός από το εξαιρετικό Σητειακό ελαιόλαδο το οποίο κάτω από διάφορες ετικέτες ντόπιων παραγωγών έχει κατακτήσει τον καταναλωτή, και άλλα προϊόντα μικρών παραγωγών της Σητείας κάνουν δειλά δειλά την εμφάνιση τους και...
Stavroula15. June 2022

Με πρωταγωνιστή το λάδι, το κρασί, το μέλι και τα παράγωγα του ακόμα και τα μοναδικά βότανα, τα Σητειακά προϊόντα έχουν αποδείξει ότι μπορούν να σταθούν επάξια στο ράφι όχι μόνο των σούπερ μάρκετ αλλά και απαιτητικών καταστημάτων ντελικατέσεν σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Εκτός από το εξαιρετικό Σητειακό ελαιόλαδο το οποίο κάτω από διάφορες ετικέτες ντόπιων παραγωγών έχει κατακτήσει τον καταναλωτή, και άλλα προϊόντα μικρών παραγωγών της Σητείας κάνουν δειλά δειλά την εμφάνιση τους και συμπεριλαμβάνονται στις προτιμήσεις όχι μόνο των ξένων αλλά και των ντόπιων καταναλωτών που επιλέγουν αυστηρά πλέον τη βάζουν στο τραπέζι τους .

Μια αξιόλογη προσπάθεια είναι και αυτή της ετικέτας “Μελωδείον” με μέλι και άλλες προτάσεις. Αναζητήστε τα προϊόντα και βρείτε  περισσότερες πληροφορίες και για την διάθεση τους στο  www.melwdeion.gr – στο facebook και στο instagram  melwdeion.honey.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456