Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΚαι επισήμως περίοδος χάριτος στους εργολάβους δημοσίων έργων

Με σημαντικά θέματα στην ατζέντα της συνεδρίασε την Τρίτη το μεσημέρι η οικονομική επιτροπή του Δήμου Σητείας. Η σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου και ΕΣΔΑΚ για τη δημιουργία δικτύου Γωνιών ανακύκλωσης καθώς και ο καθορισμός των όρων ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου « ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΓΟΥΔΟΥΡΑ ΤΗΣ Δ.Ε. ΛΕΥΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ », ήταν κάποια από τα θέματα της συνεδρίασης με άξια...
Stavroula29. June 2022

Με σημαντικά θέματα στην ατζέντα της συνεδρίασε την Τρίτη το μεσημέρι η οικονομική επιτροπή του Δήμου Σητείας.

Η σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου και ΕΣΔΑΚ για τη δημιουργία δικτύου Γωνιών ανακύκλωσης καθώς και ο καθορισμός των όρων ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου « ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΓΟΥΔΟΥΡΑ ΤΗΣ Δ.Ε.
ΛΕΥΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ », ήταν κάποια από τα θέματα της συνεδρίασης με άξια αναφοράς επίσης την κυβερνητική εντολή, που γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης ως πρόεδρος της επιτροπής, με την οποία δίδεται και επισήμως περίοδος χάριτος στους εργολάβους δημοσίων έργων για 6 μήνες λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της ενεργειακής κρίσης.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456