Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΈγκριση χρηματοδότησης 540.000 euro για τις ανάγκες του Δήμου Σητείας

Στα πλαίσια της συνεχόμενης προσπάθειας ενίσχυσης των οικονομικών δυνατοτήτων του Δήμου Σητείας μια ακόμα χρηματοδότηση έλαβε έγκριση μετά από συντονισμένες ενέργειες της δημοτικής αρχής. Μετά από απόφαση της κεντρικής κυβέρνησης έφτασε σήμερα στον Δήμο Σητείας έγκριση χρηματοδότησης ύψους 540.000 euro για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών. Το ενδεχόμενο μετακύλισης στους δημότες, του δυσβάσταχτου φορτίου που έχει επιφέρει στον Δήμο το αυξημένο ενεργειακό κόστος, έχει αποκλειστεί από την δημοτική αρχή γι αυτό και η διαρκής αναζήτηση εκτάκτων...
Stavroula1. July 2022

Στα πλαίσια της συνεχόμενης προσπάθειας ενίσχυσης των οικονομικών δυνατοτήτων του Δήμου Σητείας μια ακόμα χρηματοδότηση έλαβε έγκριση μετά από συντονισμένες ενέργειες της δημοτικής αρχής.

Μετά από απόφαση της κεντρικής κυβέρνησης έφτασε σήμερα στον Δήμο Σητείας έγκριση χρηματοδότησης ύψους 540.000 euro για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών.

Το ενδεχόμενο μετακύλισης στους δημότες, του δυσβάσταχτου φορτίου που έχει επιφέρει στον Δήμο το αυξημένο ενεργειακό κόστος, έχει αποκλειστεί από την δημοτική αρχή γι αυτό και η διαρκής αναζήτηση εκτάκτων επιχορηγήσεων είναι στη βάση του οικονομικού σχεδιασμού.

“Με τις έκτακτες αυτές επιχορηγήσεις θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε κάποιες δράσεις οι οποίες είχαν μείνει στο περιθώριο λόγω των ιδιαίτερων οικονομικών παγκόσμιων αλλαγών. Ο Δήμος Σητείας δεν αντιμετωπίζει κανένα οικονομικό πρόβλημα αφού στηρίζεται σε ένα βιώσιμο πλάνο το οποίο ακολουθείται απαρέγκλιτα. Ενημερώνοντας τους δημότες μας για τον τρόπο λειτουργίας της Οικονομική Υπηρεσία να διευκρινίσουμε και για την αποφυγή παρανοήσεων, ότι έχει την ευελιξία να χρησιμοποιεί κάποιους κωδικούς κατά το δοκούν και όπου οι ανάγκες το καλούν” υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456