Sitiaka is loading for You ...

 

ΠολιτισμόςΧιλιάδες κόσμου καλωσόρισαν το 8ο Μεσογειακό Ραδιοφωνικό Φεστιβάλ Σητείας

Έναρξη του 8ου Μεσογειακού Ραδιοφωνικού Φεστιβάλ Σητείας την παρασκευή το βράδυ με χιλιάδες κόσμου να καλωσορίζουν την μεγαλύτερη καλοκαιρινή εκδήλωση της πόλης. Η Σητεία ζωντάνεψε και πάλι μετά από μια αναγκαστική παρένθεση των δυο προηγούμενων χρόνων. Ολόκληρη η πόλη μια γιορτή αφού εκτός από το σημείο του φεστιβάλ σε όποιο σημείο της πόλης και αν βρεθείς μπορείς να αφουγκραστείς ήχους και μουσικές από τον ελληνικό παραδοσιακό χώρο “παντρεμένες” με σύγχρονα ακούσματα, έντονα στοιχεία από τον...
Stavroula2. July 2022

Έναρξη του 8ου Μεσογειακού Ραδιοφωνικού Φεστιβάλ Σητείας την παρασκευή το βράδυ με χιλιάδες κόσμου να καλωσορίζουν την μεγαλύτερη καλοκαιρινή εκδήλωση της πόλης.

Η Σητεία ζωντάνεψε και πάλι μετά από μια αναγκαστική παρένθεση των δυο προηγούμενων χρόνων.

Ολόκληρη η πόλη μια γιορτή αφού εκτός από το σημείο του φεστιβάλ σε όποιο σημείο της πόλης και αν βρεθείς μπορείς να αφουγκραστείς ήχους και μουσικές από τον ελληνικό παραδοσιακό χώρο “παντρεμένες” με σύγχρονα ακούσματα, έντονα στοιχεία από τον ευρύτερο χώρο της Μεσογείου, των Βαλκανίων και της Ανατολής.

Την πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων του 8ου Μεσογειακού Ραδιοφωνικού Φεστιβάλ Σητείας τίμησε με την παρουσία του ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ Γιάνννης Ανδρουλάκης συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Σητείας κ Γιώργο Ζερβάκη.

Ραντεβού σήμερα μετά τις 7.00 μμ στον πεζόδρομο στις Πάπιες με τους  Transidelia, ΕΒΡΙΤΙΚΗ ΖΥΓΙΑ και  ΑΓΙΑ ΦΑΝΦΑΡΑ.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456