Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΤα περί ιδιωτικοποίησης του Αεροδρομίου Σητείας

Στα πρόσφατα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου Σητείας αναφέρθηκε με σημερνές του δηλώσεις ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό αφού προηγηθεί μελέτη σκοπιμότητας και για τα 22 αεροδρόμια που έχουν μπει σε διαδικασία ιδιωτικοποίησης θα παρθούν οι σχετικές αποφάσεις. “Αυτό που ενδιαφέρει πρώτιστα εμάς είναι η αξιοποίηση του αεροδρομίου Σητείας ώστε να μπορέσει να επιτελέσει τον ρόλο που πρέπει. Θα περιμένουμε τις σχετικές μελέτες και τότε θα πάρουμε...
Stavroula5. July 2022

Στα πρόσφατα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου Σητείας αναφέρθηκε με σημερνές του δηλώσεις ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό αφού προηγηθεί μελέτη σκοπιμότητας και για τα 22 αεροδρόμια που έχουν μπει σε διαδικασία ιδιωτικοποίησης θα παρθούν οι σχετικές αποφάσεις.

“Αυτό που ενδιαφέρει πρώτιστα εμάς είναι η αξιοποίηση του αεροδρομίου Σητείας ώστε να μπορέσει να επιτελέσει τον ρόλο που πρέπει. Θα περιμένουμε τις σχετικές μελέτες και τότε θα πάρουμε θέση” σημείωσε ο κ Ζερβάκης.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456