Sitiaka is loading for You ...

 

OΠεριβάλονΠερισσότερα από 800 χελωνάκια θα εκκολαφθούν στην παραλία της Σητείας

Σε μια πολύ καλή χρονιά, σε αντίθεση με άλλες περιοχές της Κρήτης,  εξελίσσετε η φετινή σχετικά με τις αφίξεις της θαλάσσιας χελώνας καρέτα καρέτα στην ευρύτερη περιοχή της Σητείας σύμφωνα με τα στοιχεία που μας δίνουν οι Εθελοντές της Ομάδας Προστασίας της Θαλάσσια Χελώνας στη Σητεία. Με έναν πρόχειρο υπολογισμό περισσότερα από 800 θα είναι τα χελωνάκια που θα εκκολαφθούν και θα επιχειρήσουν να ξανοιχτούν στον κόλπο της Σητείας ενώ συνολικά στην ευρύτερη περιοχή  έχουν...
Stavroula5. July 2022

Σε μια πολύ καλή χρονιά, σε αντίθεση με άλλες περιοχές της Κρήτης,  εξελίσσετε η φετινή σχετικά με τις αφίξεις της θαλάσσιας χελώνας καρέτα καρέτα στην ευρύτερη περιοχή της Σητείας σύμφωνα με τα στοιχεία που μας δίνουν οι Εθελοντές της Ομάδας Προστασίας της Θαλάσσια Χελώνας στη Σητεία.

Με έναν πρόχειρο υπολογισμό περισσότερα από 800 θα είναι τα χελωνάκια που θα εκκολαφθούν και θα επιχειρήσουν να ξανοιχτούν στον κόλπο της Σητείας ενώ συνολικά στην ευρύτερη περιοχή  έχουν εντοπιστεί 27 αφίξεις.

Το στοίχημα που θα πρέπει να κερδίσουμε τώρα είναι να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε κανένα χελωνάκι να μην χάσει το δρόμο του προς το απέραντο γαλάζιο.

Για τις ανησυχίες της ομάδας των εθελοντών προστασίας της θαλάσσιας χελώνας στη Σητεία μίλησε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο Νίκος Μαράκης και τόνισε για ακόμα μια φορά ότι η συνύπαρξη μας με τη χελώνα μπορεί και πρέπει να είναι ιδανική.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456