Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαSOS εκπέμπει το συσσίτιο της ενορίας του Αγίου Γεωργίου

Για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια ανελλιπούς παρουσίας  και προσφοράς το συσσίτιο της ενορίας του Αγίου Γεωργίου Σητείας φαίνεται να αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες των ωφελούμενων. Κάλεσμα βοήθειας απευθύνει ο εφημέριος της ενορίας του Αγίου Γεωργίου π. Νικόλαος Αλεξάκης σαν ύστατη προσπάθεια δάσωσης της σημαντικής αυτής δομής στην πόλη μας. 35 συνάνθρωποι μας λαμβάνουν καθημερνά φαγητό από το συσσίτιο του Αγίου Γεωργίου το οποίο συντηρείται αποκλειστικά από τις προσφορές των συμπολιτών μας. Αυτό...
Stavroula9. July 2022

Για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια ανελλιπούς παρουσίας  και προσφοράς το συσσίτιο της ενορίας του Αγίου Γεωργίου Σητείας φαίνεται να αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες των ωφελούμενων.

Κάλεσμα βοήθειας απευθύνει ο εφημέριος της ενορίας του Αγίου Γεωργίου π. Νικόλαος Αλεξάκης σαν ύστατη προσπάθεια δάσωσης της σημαντικής αυτής δομής στην πόλη μας.

35 συνάνθρωποι μας λαμβάνουν καθημερνά φαγητό από το συσσίτιο του Αγίου Γεωργίου το οποίο συντηρείται αποκλειστικά από τις προσφορές των συμπολιτών μας. Αυτό είναι ένα σημείο που θέλει να ξεκαθαρίσει ο π. Αλεξάκης και να βεβαιώσει ότι δεν υπάρχει κανένας επίσημος φορέας που να ενισχύει την λειτουργία αυτή.

“Το τελευταίο χρονικό διάστημα εκτός από την εθελοντική εργασία που προφέρουν συμπολίτες μας για την προετοιμασία του συσσιτίου, αναγκάζονται να βάζουν και το χέρι στην τσέπη για την προμήθεια των προϊόντων. Αν δεν μας στηρίξουν οι συμπολίτες μας το συσσίτιο δεν θα μπορέσει να συνεχιστεί για πολύ ακόμα και το λυπηρό είναι ότι η πλειοψηφία των ωφελούμενων δεν θα μπορέσει να επιβιώσει διαφορετικά” αναφέρει χαρακτηριστικά ο π. Αλεξάκης θέλοντας να περιγράψει την τραγική  κατάσταση η οποία επικρατεί.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456