Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΆμεση ανταπόκριση του Συλλόγου Εστίασης στο πρόβλημα του συσσιτίου του Αγίου Γεωργίου

Παρά τις δύσκολες καταστάσεις που έχει βιώσει η εστίαση τα τελευταία χρόνια πάντα άμεση είναι η ανταπόκριση του Συλλόγου σε οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη προκύψει. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα με το πρόβλημα που έγινε σήμερα γνωστό για το συσσίτιο του Αγίου Γεωργίου. Οι επαγγελματίες της εστίασης έχουν αποδείξει ότι αξίζουν κάθε στήριξης μας. Tο ακόλουθο Δελτίο Τύπου έδωσε ο Σύλλογος στην δημοσιότητα πριν από λίγο: Σε έκτακτη συνεδρίαση το ΔΣ του Συλλόγου Εστίασης και Ψυχαγωγίας...
Stavroula9. July 2022
klista magazia foto
Παρά τις δύσκολες καταστάσεις που έχει βιώσει η εστίαση τα τελευταία χρόνια πάντα άμεση είναι η ανταπόκριση του Συλλόγου σε οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη προκύψει.
Το ίδιο συμβαίνει και τώρα με το πρόβλημα που έγινε σήμερα γνωστό για το συσσίτιο του Αγίου Γεωργίου.
Οι επαγγελματίες της εστίασης έχουν αποδείξει ότι αξίζουν κάθε στήριξης μας.
Tο ακόλουθο Δελτίο Τύπου έδωσε ο Σύλλογος στην δημοσιότητα πριν από λίγο:
Σε έκτακτη συνεδρίαση το ΔΣ του Συλλόγου Εστίασης και Ψυχαγωγίας του Δήμου Σητείας μετά από πληροφόρηση που είχαμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το συσσίτιο του Αγίου Γεωργίου αποφασίσαμε ομόφωνα τη στήριξη του .
Για το λόγω αυτό θα μαζεύουμε μέχρι Τρίτη μεσημέρι στις ακόλουθες καφετέριες The Wall Music Bar , Καφέ Kαφέ & στο Exo Lounge Cafe τρόφιμα μακράς διαρκείας και ότι άλλο χρειάζεται έτσι ώστε να τα μεταφέρουμε άμεσα στον Άγιο Γεώργιο .
Καλούμε τα μέλη μας αλλά και οποίους άλλους συμπολίτες θέλουν να βοηθήσουν να το πράξουν άμεσα . Ας δείξουμε για άλλη μια φορά τα αντανακλαστικά μας σαν πόλη και σαν Σητειακοί.
Εκ του ΔΣ του Συλλόγου

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456