Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΈνα ακόμα δωρεάν πάρκινγκ για την εξυπηρέτηση δημοτών και επισκεπτών

΄Ένας ακόμα δωρεάν χώρος στάθμευσης εντός του αστικού ιστού της Σητείας θα δοθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας προς χρήση στους μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης. Σημαντικό είναι οι δημότες αλλά και οι επισκέπτες να αξιοποιούν όσο το δυνατόν καλύτερα την δυνατότητα αυτή που του δίνεται,  σε ακτίνα λιγότερη των 300 μέτρων από οποιοδήποτε σημείο του εμπορικού ιστού  να εξυπηρετούνται από κάποιο δωρεάν πάρκινγκ. Το νέο πάρκινγκ εξυπηρετεί και το παραλιακό μέτωπο ενώ έχει...
Stavroula12. July 2022

΄Ένας ακόμα δωρεάν χώρος στάθμευσης εντός του αστικού ιστού της Σητείας θα δοθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας προς χρήση στους μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης.

Σημαντικό είναι οι δημότες αλλά και οι επισκέπτες να αξιοποιούν όσο το δυνατόν καλύτερα την δυνατότητα αυτή που του δίνεται,  σε ακτίνα λιγότερη των 300 μέτρων από οποιοδήποτε σημείο του εμπορικού ιστού  να εξυπηρετούνται από κάποιο δωρεάν πάρκινγκ.

Το νέο πάρκινγκ εξυπηρετεί και το παραλιακό μέτωπο ενώ έχει διαμπερή πρόσβαση από την οδό Στρατή Καλογερίδη (κατάστημα ηλεκτρικών ειδών Welcome Stores) και από την οδό Μελίνας Μερκούρη (απέναντι από υφιστάμενο δημοτικό παρκινγκ).

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456