Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΔιεκδικούνται και επιτυγχάνονται σημαντικές χρηματοδοτήσεις προς όφελος των δημοτών

Στην τελευταια συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής και με αφορμή τις αναφορές που έχουν γίνει τελευταία για τα οικονομικά του Δήμου, ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης ως πρόεδρος της επιτροπής αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο διεκδικούνται και επιτυγχάνονται σημαντικές χρηματοδοτήσεις οι οποίες είναι ικανές να επιτρέπουν την απρόσκοπτη λειτουργεία του Δήμου χωρίς οι παγκόσμιες δραματικές οικονομικές αλλαγές  να επιβαρύνουν τον δημότη. Στην συνεδρίαση επίσης δόθηκαν συγκεκριμένα στοιχεία για την τελευταία αναμόρφωση του προϋπολογισμού με...
Stavroula13. July 2022

Στην τελευταια συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής και με αφορμή τις αναφορές που έχουν γίνει τελευταία για τα οικονομικά του Δήμου, ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης ως πρόεδρος της επιτροπής αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο διεκδικούνται και επιτυγχάνονται σημαντικές χρηματοδοτήσεις οι οποίες είναι ικανές να επιτρέπουν την απρόσκοπτη λειτουργεία του Δήμου χωρίς οι παγκόσμιες δραματικές οικονομικές αλλαγές  να επιβαρύνουν τον δημότη.

Στην συνεδρίαση επίσης δόθηκαν συγκεκριμένα στοιχεία για την τελευταία αναμόρφωση του προϋπολογισμού με τα τακτικά έσοδα να παρουσιάζονται σημαντικά υψηλότερα των προυπολογιζόμενων.

“Τα στοιχεία αυτά εκτός του ότι αποδεικνύουν την σοβαρή δουλειά την οποία κάνει η οικονομική υπηρεσία δείχνουν και το βάρος που έχει δοθεί από την δημοτική αρχή στην ισότιμη αντιμετώπιση των δημοτών όσον αφορά τις υποχρεώσεις τους. Πρέπει να γίνει ξεκάθαρο σε όλους τους δημότες ότι εκτός από δικαιώματα έχουμε και υποχρεώσεις απέναντι στον δήμο και θα πρέπει να είμαστε συνεπείς απέναντι σε αυτές για να έχει την δυνατότητα και ο Δήμος να ανταποκριθεί με τη σειρά του στο πολίτη και του πιο απομακρυσμένου χωριού” δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο Δήμαρχος Σητείας.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456