Sitiaka is loading for You ...

 

OΕθελοντισμόςΚύμα αγάπης και προσφοράς για το συσσίτιο του Αγίου Γεωργίου. Η προσπάθεια συνεχίζεται

Η αγάπη των Σητειακών γέμισε ασφυκτικά τις αποθήκες του συσσιτίου του Αγίου Γεωργίου με τις αποστολές αγάπης να καταφθάνουν η μια μετά την άλλη από όλα τα σημεία της επαρχίας. Με συγκίνηση οι εθελοντές του συσσιτίου αντιμετωπίζουν αυτό το κύμα αγάπης και παίρνουν δύναμη για να συνεχίσουν το σημαντικό κοινωνικά έργο τους. Η προσπάθεια στήριξης θα πρέπει να είναι διαρκής αφού οι ανάγκες των ωφελούμενων είναι καθημερνές. Εκπρόσωποι του Συλλόγου Εστίασης ο οποίος πρωτοστάτησε στην...
Stavroula13. July 2022

Η αγάπη των Σητειακών γέμισε ασφυκτικά τις αποθήκες του συσσιτίου του Αγίου Γεωργίου με τις αποστολές αγάπης να καταφθάνουν η μια μετά την άλλη από όλα τα σημεία της επαρχίας.

Με συγκίνηση οι εθελοντές του συσσιτίου αντιμετωπίζουν αυτό το κύμα αγάπης και παίρνουν δύναμη για να συνεχίσουν το σημαντικό κοινωνικά έργο τους.

Η προσπάθεια στήριξης θα πρέπει να είναι διαρκής αφού οι ανάγκες των ωφελούμενων είναι καθημερνές.

Εκπρόσωποι του Συλλόγου Εστίασης ο οποίος πρωτοστάτησε στην προσπάθεια αυτή παρέδωσαν την πρώτη παρτίδα τροφίμων μακράς διαρκείας και χρηματικές επιταγές τις οποίες μπορούν οι άνθρωποι του συσσιτίου να εξαργυρώσουν στα κρεοπωλεία της πόλης μας για αγορά κρέατος.

Η προσπάθεια συνεχίζεται.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456