Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΠρόεδρος ΔΟΚΑΣ: Έχουν κινηθεί ήδη οι διαδικασίες για την τοποθέτηση γεωλόγου στο Γεωπάρκο Σητείας

“Είμαστε υπερήφανοι για το Γεωπάρκο Σητείας και καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την διατήρηση και την ανάπτυξη του” με αυτά τα λόγια ο πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ κ Κωστής Λυλπερίου εξέφρασε την πρόθεση και του Οργανισμού αλλά και του Δήμου για την διαρκή και με κάθε μέσο στήριξη του Γεωπάρκου Σητείας. Με αφορμή και την πρόσφατη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με την επέκταση του Γεωπάρκου σε ολόκληρο το δήμο και την ύπαρξη γεωλόγου ο οποίος αποτελεί...
Stavroula16. July 2022

“Είμαστε υπερήφανοι για το Γεωπάρκο Σητείας και καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την διατήρηση και την ανάπτυξη του” με αυτά τα λόγια ο πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ κ Κωστής Λυλπερίου εξέφρασε την πρόθεση και του Οργανισμού αλλά και του Δήμου για την διαρκή και με κάθε μέσο στήριξη του Γεωπάρκου Σητείας.

Με αφορμή και την πρόσφατη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με την επέκταση του Γεωπάρκου σε ολόκληρο το δήμο και την ύπαρξη γεωλόγου ο οποίος αποτελεί προϋπόθεση για να περάσει το Γεωπάρκο Σητείας στην επόμενη φάση ο κ Λυμπερίου σημείωσε ότι έχουν ήδη κινηθεί οι διαδικασίες τοποθέτησης του.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456