Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΔιαμορφώνοντας ένα ισχυρό City Branding “Σητεία Πόλη του Ελαιολάδου”

Παρουσιάστηκε την Δευτέρα το μεσημέρι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας από τον κ Νίκο Δρακωνάκη, Οικονομολόγο, Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της ΕΤΑΜ,  η πρώτη φάση του σχεδίου City Branding “Σητεία Πόλη του Ελαιολάδου”. Ήταν μια πρώτη επαφή προκειμένου να διαμορφωθεί ένα πλαίσιο συνεργασίας με κοινό στόχο την προώθηση της περιοχής μέσα από το City Branding “Σητεία Πόλη του Ελαιολάδου”. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό στη συνέχεια θα υπάρξει ανοιχτή διαβούλευση με όλους τους εμπλεκόμενους ενώ...
Stavroula19. July 2022
Παρουσιάστηκε την Δευτέρα το μεσημέρι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας από τον κ Νίκο Δρακωνάκη, Οικονομολόγο, Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της ΕΤΑΜ,  η πρώτη φάση του σχεδίου City Branding “Σητεία Πόλη του Ελαιολάδου”.
Ήταν μια πρώτη επαφή προκειμένου να διαμορφωθεί ένα πλαίσιο συνεργασίας με κοινό στόχο την προώθηση της περιοχής μέσα από το City Branding “Σητεία Πόλη του Ελαιολάδου”.
Σύμφωνα με τον σχεδιασμό στη συνέχεια θα υπάρξει ανοιχτή διαβούλευση με όλους τους εμπλεκόμενους ενώ σε δεύτερη φάση θα γίνει η σύνθεση των απόψεων και προτάσεων για να διαμορφωθεί ένα συγκεκριμένο σχέδιο δράσης για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
“Πρέπει επιτέλους να καθιερωθεί το City Branding “Σητεία Πόλη του Ελαιολάδου” με συγκεκριμένες δράσεις και στόχους ώστε να έχουμε μετρήσιμα αποτελέσματα σε βάθος χρόνου για να μπορέσουμε να πούμε ότι η προσπάθεια όλων μας πιάνει τόπο” υπογράμμισε στην τοποθέτηση του ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης.
Να σημειωθεί ότι στο εξωτερικό ολοένα και περισσότεροι δήμοι, περιφέρειες και κράτη απευθύνονται σε ειδικούς, προκειμένου να σχεδιάσουν την προβολή τους και να βελτιώσουν την εικόνα και τη φήμη τους με βάση τις αρχές του μάρκετινγκ.
Κυρίαρχο αντικείμενο του City Branding είναι η ανάδειξη και αξιοποίηση των ιδιαίτερων στοιχείων του τοπικού πολιτισμικού αποθέματος μιας πόλης και τα πολλαπλά οφέλη που μπορούν να προκύψουν από αυτό.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456