Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητεία1 εκ. euro για την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του πρώην επαρχείου Σητείας

Ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης ανακοίνωσε και επίσημα στην σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την χρηματοδότηση που έφτασε στον Δήμο ύψους 1 εκ. euro για την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του εμβληματικού κτιρίου του πρώην επαρχείου στην κεντρική πλατεία της Σητείας. Ένα ζήτημα το οποίο αποτέλεσε στο παρελθόν “Μήλον της Έριδος” για το Δημοτικό Συμβούλιο στην συνεδρίαση του οποίου το θέμα επανήλθε για δεύτερη φορά με πρωτοβουλία του ίδιου του Δημάρχου προκειμένου να βρεθεί...
Stavroula19. July 2022

Ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης ανακοίνωσε και επίσημα στην σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την χρηματοδότηση που έφτασε στον Δήμο ύψους 1 εκ. euro για την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του εμβληματικού κτιρίου του πρώην επαρχείου στην κεντρική πλατεία της Σητείας.

Ένα ζήτημα το οποίο αποτέλεσε στο παρελθόν “Μήλον της Έριδος” για το Δημοτικό Συμβούλιο στην συνεδρίαση του οποίου το θέμα επανήλθε για δεύτερη φορά με πρωτοβουλία του ίδιου του Δημάρχου προκειμένου να βρεθεί ο τρόπος αξιοποίησης του πιο χαρακτηριστικού κτιρίου της πόλης.

Παρά τα ασφυκτικά χρονικά περιθώρια και την υποστελλομένη Τεχνική Υπηρεσία κατατέθηκε έγκαιρα αίτημα χρηματοδότησης για την αξιοποίηση του συγκεκριμένου ακινήτου με την τελική έγκριση ύψους 1.εκ. euro να είναι ικανή να μετατρέψει το πρώην επαρχείο σε ένα κτίριο πρότυπο για την πόλη το οποίο πέραν της αισθητικής αναβάθμισης του ίδιου άλλα και του σημείου θα δώσει λύση στο στεγαστικό πρόβλημα πολλών υπηρεσιών του δήμου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456