Sitiaka is loading for You ...

 

ΠολιτισμόςΣυγγραφείς και πρωταγωνιστές στο δικό τους έργο

Έγραψαν τα δικά τους κείμενα εκφράζοντας τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τους φόβους και τις αγωνίες της γενιάς τους. Τα παιδιά της Εφηβικής Σκηνής του Θεάτρου της Σητείας μας παρουσιάζουν την παράσταση “Η Αλφαβήτα της Εφηβείας” και μας εκφράζουν με έναν ξεχωριστό τρόπο τις δικές τους ανησυχίες. Όπως λένε για τα παιδιά οι δάσκαλοι και καθοδηγητές τους, “Δώσαμε χώρο και χρόνο, με πολλή αγάπη στα παιδιά μας κι έγραψαν το δικό τους θεατρικό έργο, σε μια...
Stavroula19. July 2022

Έγραψαν τα δικά τους κείμενα εκφράζοντας τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τους φόβους και τις αγωνίες της γενιάς τους. Τα παιδιά της Εφηβικής Σκηνής του Θεάτρου της Σητείας μας παρουσιάζουν την παράσταση “Η Αλφαβήτα της Εφηβείας” και μας εκφράζουν με έναν ξεχωριστό τρόπο τις δικές τους ανησυχίες.

Όπως λένε για τα παιδιά οι δάσκαλοι και καθοδηγητές τους, “Δώσαμε χώρο και χρόνο, με πολλή αγάπη στα παιδιά μας κι έγραψαν το δικό τους θεατρικό έργο, σε μια προσπάθεια να εκφράσουν τις αγωνίες τους, τα θέλω τους, την παιδικότητα τους και αλλοτε την ωριμότητα τους.

Απόψε η τελευταία παράσταση στις 9.00

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456