Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΣοφία Ζαχαράκη: Η Σητεία είναι ένα ακατέργαστο διαμάντι

Με αφορμή τα εγκαίνια του νέου χώρου γευσιγνωσίας της Ιεράς Μονής Τοπλού η Υφυπουργός Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη  συνοδευόμενη από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιώτικης Πολιτικής κ Γιάννη Πλακιωτάκη βρέθηκε σήμερα στη Σητεία. Με άφιξη στο αεροδρομιο της Σητείας η κα Ζαχαράκη είχε ως πρώτο σταθμό της επίσκεψης της το γραφείο του Δημάρχου Σητείας κ Γιώργου Ζερβάκη. Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ο κ Ζερβάκης ενημερώθηκε από την υφυπουργό για τον σχεδιασμό του υπουργείου πάνω στα φλέγοντα...
Stavroula25. July 2022

Με αφορμή τα εγκαίνια του νέου χώρου γευσιγνωσίας της Ιεράς Μονής Τοπλού η Υφυπουργός Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη  συνοδευόμενη από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιώτικης Πολιτικής κ Γιάννη Πλακιωτάκη βρέθηκε σήμερα στη Σητεία.

Με άφιξη στο αεροδρομιο της Σητείας η κα Ζαχαράκη είχε ως πρώτο σταθμό της επίσκεψης της το γραφείο του Δημάρχου Σητείας κ Γιώργου Ζερβάκη.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ο κ Ζερβάκης ενημερώθηκε από την υφυπουργό για τον σχεδιασμό του υπουργείου πάνω στα φλέγοντα θέματα του απασχολούν την περιοχή, όπως η έλλειψη επενδύσεων, η έλλειψη προβολής της περιοχής και οι δυνατότητες ανάπτυξης της,  τα οποία τέθηκαν και από πλευράς Δημάρχου.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456