Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΗ δικαίωση ενός διαρκούς αγώνα για τα άτομα ΑΜΕΑ του Δήμου Σητείας

Δικαιωματικά σήμερα είναι μια ημέρα γιορτής πρώτα για την αντιδήμαρχο Σητείας κ Ελένη Πλατανάκη, για τον Δήμο και τις υπηρεσίες του αλλά κυρίως για ολόκληρη την κοινωνία της Σητείας. Ένας διαρκής αγώνας μιας μάνας παιδιού με ειδικές ανάγκες, στα μάτια της οποίας βλέπουμε την αγωνία όλων αυτών των μανάδων των παιδιών που ζητούσαν να τους δοθεί μια δυνατότητα αξιοπρεπούς ζωής, σήμερα είδε να δικαιώνεται με την οριστική αξιολόγηση από την ειδική επιτροπή της περιφέρειας η...
Stavroula25. July 2022

Δικαιωματικά σήμερα είναι μια ημέρα γιορτής πρώτα για την αντιδήμαρχο Σητείας κ Ελένη Πλατανάκη, για τον Δήμο και τις υπηρεσίες του αλλά κυρίως για ολόκληρη την κοινωνία της Σητείας.

Ένας διαρκής αγώνας μιας μάνας παιδιού με ειδικές ανάγκες, στα μάτια της οποίας βλέπουμε την αγωνία όλων αυτών των μανάδων των παιδιών που ζητούσαν να τους δοθεί μια δυνατότητα αξιοπρεπούς ζωής, σήμερα είδε να δικαιώνεται με την οριστική αξιολόγηση από την ειδική επιτροπή της περιφέρειας η οποία επισκέφθηκε τον χώρο του ΚΔΑΠ ΑμεΑ και έδωσε το τελικό οκ για την λειτουργία του.

“Η Οδύσσεια ενός ΚΔΑΠ ΑμεΑ”, έτσι ονόμασε η ίδια η κα Πλατανάκη σε σημερινές της δηλώσεις το χρονικό μιας χρονοβόρας και ψυχοφθόρας διαδικασίας η οποία προηγήθηκε.

Μπράβο σε όλους όσους συνέβαλαν στην ολοκλήρωση της δομής η οποία θα δώσει στην τοπική κοινωνία ένα ακόμα μπόνους πολιτισμού με την λειτουργία της από τον Σεπτέμβριο.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456