Sitiaka is loading for You ...

 

OΑθλητικάΟ Μανόλης Αγγελάκης και πάλι στο τιμόνι του Ναυταθλητικού Ομίλου Κρήτης

Αναμενόμενη ήταν η επανεκλογή του Μανόλη Αγγελάκη στην προεδρία του Ναυταθλητικού Ομίλου Κρήτης μιας και τα δείγματα γραφής της θητείας του έφεραν σημαντικές κατακτήσεις στον όμιλο. Παμψηφεί η επανεκλογή του Μανόλη Αγγελάκη με τις προτεραιότητες του να μην αλλάζουν και να κρατούν τον όμιλο σε διεθνή πρότυπα ομίλου αθλητικής αλιείας δικαιολογώντας έτσι και τις σημαντικές διακρίσεις που ήρθαν σε ομαδικό ή σε ατομικό επίπεδο. Ένα σωματείο που από την απομακρυσμένη Σητεία αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος για...
Stavroula26. July 2022
aggg

Αναμενόμενη ήταν η επανεκλογή του Μανόλη Αγγελάκη στην προεδρία του Ναυταθλητικού Ομίλου Κρήτης μιας και τα δείγματα γραφής της θητείας του έφεραν σημαντικές κατακτήσεις στον όμιλο.

Παμψηφεί η επανεκλογή του Μανόλη Αγγελάκη με τις προτεραιότητες του να μην αλλάζουν και να κρατούν τον όμιλο σε διεθνή πρότυπα ομίλου αθλητικής αλιείας δικαιολογώντας έτσι και τις σημαντικές διακρίσεις που ήρθαν σε ομαδικό ή σε ατομικό επίπεδο.

Ένα σωματείο που από την απομακρυσμένη Σητεία αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος για το 2022 , κερδίζοντας  4 θέσεις στην Εθνική Ομάδα με ιδιαίτερα σημαντικές τις ατομικές επιτυχίες του ίδιου του προέδρου αφού Αναδείχτηκε Πρωταθλητής στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κρήτης αλλά και Πρωταθλητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για το 2022.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456