Sitiaka is loading for You ...

 

ΑθλητικάΔήμαρχος Σητείας: Μόνιμη αθλητική εγκατάσταση 3×3 με την ονομασία Μάρκος Αναγνωστάκης

Ξεπερνώντας οι συμμετοχές κάθε προηγούμενη ανάλογη διοργάνωση της Κρήτης ξεκίνησε σήμερα το τουρνουά 3×3 στην Σητεία στη μνήμη του αρχηγού του ΣΑΟ Μάρκου Αναγνωστάκη. Μικροί και μεγάλοι αθλητές είχαν την ευκαιρία να παίξουν το αγαπημένο τους άθλημα στο ομορφότερο σημείο της πόλης, στο λιμάνι της, και να τιμήσουν με τη συμμετοχή τους τον άνθρωπο που σημάδεψε το μεγαλύτερο αθλητικό σωματείο της Σητείας. Ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης με δήλωση του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ προανήγγειλε την...
Stavroula30. July 2022

Ξεπερνώντας οι συμμετοχές κάθε προηγούμενη ανάλογη διοργάνωση της Κρήτης ξεκίνησε σήμερα το τουρνουά 3×3 στην Σητεία στη μνήμη του αρχηγού του ΣΑΟ Μάρκου Αναγνωστάκη.

Μικροί και μεγάλοι αθλητές είχαν την ευκαιρία να παίξουν το αγαπημένο τους άθλημα στο ομορφότερο σημείο της πόλης, στο λιμάνι της, και να τιμήσουν με τη συμμετοχή τους τον άνθρωπο που σημάδεψε το μεγαλύτερο αθλητικό σωματείο της Σητείας.

Ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης με δήλωση του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ προανήγγειλε την δημιουργία μόνιμης εγκατάστασης 3×3 εντός της πόλης η οποία θα λάβει το όνομα του Μάρκου Αναγνωστάκη.

Αύριο δεύτερη ημέρα του τουρνουά θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε μετά από πολλά χρόνια τους συμπαίχτες του Μάρκου Αναγνωστάκη αλλά και μεγάλα ονόματα του αθλήματος να παίζουν για αυτόν.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456