Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΗ Σητεία παρουσιάζεται στους χιλιάδες αναγνώστες του περιοδικού blue της Aegean

Μετά την Καθημερινή, το Βήμα, την daily telegraf και αλλά σημαντικά έντυπα τώρα η Σητεία παρουσιάζεται στους χιλιάδες αναγνώστες του περιοδικού blue που προσφέρει η Aegean στους ταξιδιώτες των πτήσεων της. Ο δημοσιογράφος Φώτης Βαλάτος σε ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα παρουσιάζει με τον πιο ζωντανό τρόπο την αυθεντικότητα και φυσική ομορφιά της περιοχής. Είτε με αφορμή τον Διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου, το Γεωπάρκο της περιοχής ή και μόνο για την μοναδικότητα της σαν τόπος η Σητεία προβάλλεται...
Stavroula31. July 2022

Μετά την Καθημερινή, το Βήμα, την daily telegraf και αλλά σημαντικά έντυπα τώρα η Σητεία παρουσιάζεται στους χιλιάδες αναγνώστες του περιοδικού blue που προσφέρει η Aegean στους ταξιδιώτες των πτήσεων της.

Ο δημοσιογράφος Φώτης Βαλάτος σε ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα παρουσιάζει με τον πιο ζωντανό τρόπο την αυθεντικότητα και φυσική ομορφιά της περιοχής.

Είτε με αφορμή τον Διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου, το Γεωπάρκο της περιοχής ή και μόνο για την μοναδικότητα της σαν τόπος η Σητεία προβάλλεται και εντυπωσιάζει με επιδίωξη αυτή η προβολή να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα για την ανάπτυξη της.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456