Sitiaka is loading for You ...

 

ΠολιτισμόςΝέοι χώροι πολιτισμού δίνουν βήμα σε νέους δημιουργούς

Η Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτισμού του Δήμου Σητείας κα Μαρία Γιαννακάκη μας παρουσιάζει το Εικαστικό Καλοκαίρι 2022 που θα λάβει χώρα στην πόλη μας τον μήνα Αύγουστο. Όπως σημείωσε η κα Γιαννακάκη “το Εικαστικό Καλοκαίρι 2022 στη Σητεία είναι μια σύνθετη πολιτιστική δράση η οποία στοχεύει στην ανάδειξη των εικαστικών τεχνών και των Σητειακών δημιουργών”. Το Εικαστικό Καλοκαίρι 2022 στην Σητεία σηματοδοτεί το άνοιγμα νέων πολιτιστικών χώρων για την προβολή και παρουσίαση νέων ντόπιων δημιουργών. Επιδίωξη...
Stavroula2. August 2022

Η Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτισμού του Δήμου Σητείας κα Μαρία Γιαννακάκη μας παρουσιάζει το Εικαστικό Καλοκαίρι 2022 που θα λάβει χώρα στην πόλη μας τον μήνα Αύγουστο.

Όπως σημείωσε η κα Γιαννακάκη “το Εικαστικό Καλοκαίρι 2022 στη Σητεία είναι μια σύνθετη πολιτιστική δράση η οποία στοχεύει στην ανάδειξη των εικαστικών τεχνών και των Σητειακών δημιουργών”.

Το Εικαστικό Καλοκαίρι 2022 στην Σητεία σηματοδοτεί το άνοιγμα νέων πολιτιστικών χώρων για την προβολή και παρουσίαση νέων ντόπιων δημιουργών.

Επιδίωξη του τμήματος πολιτισμού του Δήμου είναι το Εικαστικό Καλοκαίρι να αποτελέσει θεσμό για την πόλη και να είναι ο προάγγελος για την δημιουργία της δημοτικής πινακοθήκης η οποία σύντομα θα είναι μια πραγματικότητα.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456