Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΗ άμεση και αποτελεσματική παρέμβαση έσωσε μια ζωή

Με αφορμή το τελευταίο σοβαρό περιστατικό, παρ ολίγον πνιγμού, στην παραλία της Σητείας ο εκπαιδευτής πρώτων βοηθειών κ Γιάννης Δασκαλάκης αναφέρεται με δήλωση του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ  για μια ακόμα φορά τον καθοριστικό ρόλο που μπορεί να παίξει στην διάσωση μιας ζωής η άμεση και αποτελεσματική παροχή πρώτων βοηθειών στο εκάστοτε περιστατικό. Αυτό συνέβη και στο συγκεκριμένο συμβάν  όπου ο λουόμενος μετά την σημαντική βοήθεια που δέχθηκε από ανθρώπους που βρέθηκαν τυχαία στο σημείο και γνώριζαν...
Stavroula2. August 2022

Με αφορμή το τελευταίο σοβαρό περιστατικό, παρ ολίγον πνιγμού, στην παραλία της Σητείας ο εκπαιδευτής πρώτων βοηθειών κ Γιάννης Δασκαλάκης αναφέρεται με δήλωση του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ  για μια ακόμα φορά τον καθοριστικό ρόλο που μπορεί να παίξει στην διάσωση μιας ζωής η άμεση και αποτελεσματική παροχή πρώτων βοηθειών στο εκάστοτε περιστατικό.

Αυτό συνέβη και στο συγκεκριμένο συμβάν  όπου ο λουόμενος μετά την σημαντική βοήθεια που δέχθηκε από ανθρώπους που βρέθηκαν τυχαία στο σημείο και γνώριζαν από πρώτες βοήθειες, παρέμεινε στη ζωή με αισιόδοξη προοπτική για την ανάρρωση του.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456