Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΥπογράφηκε σήμερα η σύμβαση του έργου ανόρυξης αρδευτικής γεώτρησης στη θέση Κουρνιά Χαμεζίου

Υπογράφηκε σήμερα μεταξύ του Δημάρχου Σητείας Γιώργου Ζερβάκη και του αναδόχου εργολάβου Ηλία Ζαχαρόπουλου, η σύμβαση του έργου ανόρυξης αρδευτικής γεώτρησης στη θέση Κουρνιά Χαμεζίου. Πρόκειται για ένα έργο ζωτικής σημασίας για την περιοχή, όπως σημείωσε ο αντιδήμαρχος άρδευσης κ Σκαρβελάκης Γιάννης ο οποίος υπογράμμισε ότι το συγκεκριμένο έργο ήταν στις προτεραιότητες της σημερινής δημοτικής αρχής . Ό προϋπολογισμός του ανέρχεται στα 72.000euro με έναρξη εργασιών στις αρχές Σεπτεμβρίου. Ο πρόεδρος της Τ.Κ. Χαμεζίου κ...
Stavroula4. August 2022

Υπογράφηκε σήμερα μεταξύ του Δημάρχου Σητείας Γιώργου Ζερβάκη και του αναδόχου εργολάβου Ηλία Ζαχαρόπουλου, η σύμβαση του έργου ανόρυξης αρδευτικής γεώτρησης στη θέση Κουρνιά Χαμεζίου.

Πρόκειται για ένα έργο ζωτικής σημασίας για την περιοχή, όπως σημείωσε ο αντιδήμαρχος άρδευσης κ Σκαρβελάκης Γιάννης ο οποίος υπογράμμισε ότι το συγκεκριμένο έργο ήταν στις προτεραιότητες της σημερινής δημοτικής αρχής .

Ό προϋπολογισμός του ανέρχεται στα 72.000euro με έναρξη εργασιών στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Ο πρόεδρος της Τ.Κ. Χαμεζίου κ Δημήτρης Γαρεφαλάκης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Δήμαρχο Σητείας κ Γιώργο Ζερβάκη, τον πρώην αντιδήμαρχο Άρδευσης κ Νίκο Μακρυνάκη και τον σημερνό αντιδήμαρχο Άρδευσης κ Γιάννης Σκαρβελάκη οι οποίοι συνέβαλαν στην ολοκλήρωση των διαδικασιών.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456