Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΓια δεύτερη φορά ο Εμίρης του Κουβέιτ στη Σητεία

Για δεύτερη φορά ο Εμίρης του Κουβέιτ Σαμπάχ Αλ-Αχμαντ Αλ-Τζαμπρ Αλ-Σαμπάχ με το 58 μέτρων υπερπολυτελές, εντυπωσιακό σκάφος «HASABI II» έδεσε σήμερα στο φιλόξενο Λιμάνι της Σητείας. Οι υψηλοί επισκέπτες βρίσκονται από τις 6.00 το απόγευμα στο Λιμάνι της Σητείας και θα διανυκτερεύσουν με προγραμματισμένη αναχώρηση αύριο το πρωί στις 10. Ο Δήμαρχος Σητείας επιμελήθηκε προσωπικά ένα καλάθι ανάλογο της περίστασης με εξαιρετικά τοπικά προϊόντα τα οποία και παρέδωσε στον καπετάνιο του πλοίου η υπάλληλος...
Stavroula4. August 2022

Για δεύτερη φορά ο Εμίρης του Κουβέιτ Σαμπάχ Αλ-Αχμαντ Αλ-Τζαμπρ Αλ-Σαμπάχ με το 58 μέτρων υπερπολυτελές, εντυπωσιακό σκάφος «HASABI II» έδεσε σήμερα στο φιλόξενο Λιμάνι της Σητείας.

Οι υψηλοί επισκέπτες βρίσκονται από τις 6.00 το απόγευμα στο Λιμάνι της Σητείας και θα διανυκτερεύσουν με προγραμματισμένη αναχώρηση αύριο το πρωί στις 10.

Ο Δήμαρχος Σητείας επιμελήθηκε προσωπικά ένα καλάθι ανάλογο της περίστασης με εξαιρετικά τοπικά προϊόντα τα οποία και παρέδωσε στον καπετάνιο του πλοίου η υπάλληλος του Λιμενικού Ταμείου Σητείας κα Ρένα Κορνελάκη.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456