Sitiaka is loading for You ...

 

ΑγροτικάΕκπέμπουν SOS για τη φετινή ελαιοπαραγωγή. Κατακόρυφη μείωση της άρδευσης και μεμονωμένοι δολωματικοί ψεκασμοί πιθανοί τρόποι αντιμετώπισης

Έκτακτη συνάντηση των εμπλεκομένων του πρωτογενή τομέα της περιοχής πραγματοποιήθηκε  σήμερα το απόγευμα στo γραφείο του Δημάρχου Σητείας σε μια ύστατη προσπάθεια συντονισμού των κινήσεων αντιμετώπισης του πρωτοφανούς φαινομένου δακοπροσβολής της φετινής ελαιοπαραγωγής. Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης, ο Αντιδήμαρχος Σητείας κ Νίκος Μακρυνάκης, ο Εντεταμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Πρωτογενή Τομέα κ Γιώργος Τσιφετάκης, ο πρόεδρος της ΕΑΣ Σητείας κ Μανώλης Μαυροματάκης και η Γεωπόνος Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας Σητείας κα Μεθενίτου Ειρήνη. Απαισιόδοξα φαίνεται...
Stavroula16. August 2022

Έκτακτη συνάντηση των εμπλεκομένων του πρωτογενή τομέα της περιοχής πραγματοποιήθηκε  σήμερα το απόγευμα στo γραφείο του Δημάρχου Σητείας σε μια ύστατη προσπάθεια συντονισμού των κινήσεων αντιμετώπισης του πρωτοφανούς φαινομένου δακοπροσβολής της φετινής ελαιοπαραγωγής.

Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης, ο Αντιδήμαρχος Σητείας κ Νίκος Μακρυνάκης, ο Εντεταμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Πρωτογενή Τομέα κ Γιώργος Τσιφετάκης, ο πρόεδρος της ΕΑΣ Σητείας κ Μανώλης Μαυροματάκης και η Γεωπόνος Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας Σητείας κα Μεθενίτου Ειρήνη.

Απαισιόδοξα φαίνεται να παρουσιάζονται όλα τα σενάρια με μόνη πιθανή διέξοδο η καθοριστικής σημασίας στάση που θα  κρατήσουν οι ίδιοι οι ελαιοπαραγωγοί μεμονωμένα.

Η κατακόρυφη μείωση της άρδευσης των ελαιώνων καθώς και οι μεμονωμένοι δολωματικοί ψεκασμοί ίσως δώσουν μια πιθανότητα δάσωσης της φετινής παραγωγής.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456