Sitiaka is loading for You ...

 

ΕθελοντισμόςΕκσκαφή σε φωλιά χελώνας στην Καραβόπετρα

Μοναδικές εμπειρίες αποκάλυψης του Σητειακού φυσικού πλούτου μας επεφύλασσε αυτό το καλοκαίρι η Ομάδα Προστασίας της Θαλάσσιας Χελώνας της πόλης μας. Μετά την διαδικασία ωοτοκίας που παρακολουθήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα σε  μια μεταμεσονύκτια πολύωρη προσπάθεια, σήμερα με την καθοδήγηση της υπεύθυνη της ΑΡΧΕΛΩΝ Κρήτης πραγματοποιήθηκε εκσκαφή της φωλιάς Νο:1 στην Καραβόπετρα για να εκτιμηθεί η επιτυχία εκκόλαψης. Την διαδικασία παρακολούθησαν πολλοί μικροί και μεγάλοι φίλοι των εθελοντών της ομάδας μεταξύ αυτών ο Δήμαρχος Σητείας Γιώργος...
Stavroula17. August 2022

Μοναδικές εμπειρίες αποκάλυψης του Σητειακού φυσικού πλούτου μας επεφύλασσε αυτό το καλοκαίρι η Ομάδα Προστασίας της Θαλάσσιας Χελώνας της πόλης μας.

Μετά την διαδικασία ωοτοκίας που παρακολουθήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα σε  μια μεταμεσονύκτια πολύωρη προσπάθεια, σήμερα με την καθοδήγηση της υπεύθυνη της ΑΡΧΕΛΩΝ Κρήτης πραγματοποιήθηκε εκσκαφή της φωλιάς Νο:1 στην Καραβόπετρα για να εκτιμηθεί η επιτυχία εκκόλαψης.

Την διαδικασία παρακολούθησαν πολλοί μικροί και μεγάλοι φίλοι των εθελοντών της ομάδας μεταξύ αυτών ο Δήμαρχος Σητείας Γιώργος Ζερβάκης και η εντεταμένη σύμβουλος πολιτισμού του Δήμου κα Μαρία Γιαννακάκη.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456