Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΆμεσα η κατασκευή των υποδομών υδατοδρομίου στο Λιμάνι της Σητείας

Το “δυνατό χαρτί” της Σητείας είναι και θα παραμείνει, με σημαντικότατες πλέον παρεμβάσεις, το Λιμάνι της. Λίγο πριν την δημοπράτηση του έργου των πλωτών εξεδρών και ένα άλλο σημαντικό έργο βλέπει το “πράσινο φως” για την έναρξη των εργασιών κατασκευής του. Σύμφωνα με δήλωση του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Σητείας κ Μιχάλη Αντωνιδάκη στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ, μετά και από την τελευταία ενημέρωση που είχε από τον εκπρόσωπο της εταιρείας  ‘‘Hellenic Seaplanes S.A.’’ άμεση θα είναι η...
Stavroula18. August 2022

Το “δυνατό χαρτί” της Σητείας είναι και θα παραμείνει, με σημαντικότατες πλέον παρεμβάσεις, το Λιμάνι της.

Λίγο πριν την δημοπράτηση του έργου των πλωτών εξεδρών και ένα άλλο σημαντικό έργο βλέπει το “πράσινο φως” για την έναρξη των εργασιών κατασκευής του.

Σύμφωνα με δήλωση του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Σητείας κ Μιχάλη Αντωνιδάκη στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ, μετά και από την τελευταία ενημέρωση που είχε από τον εκπρόσωπο της εταιρείας  ‘‘Hellenic Seaplanes S.A.’’ άμεση θα είναι η έναρξη των εργασιών κατασκευής του υδατοδρομίου στη Σητεία.

Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή έπαιξε το προχωρημένο στάδιο των αναγκαίων εγκρίσεων που είχε καταφέρει να έχει στην διάθεση του το Λιμενικό Ταμείο Σητείας,  κάτι που το καθιστά σαν το πρώτο υδατοδρόμιο που θα κατασκευαστεί στο νησί .

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456