Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΆρης Αλάτσαρης: Το μέλλον της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ είναι οι ακαδημίες της

Έναρξη της σεζόν για τις Ακαδημίες της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ και η διοίκηση της ομάδας έχει ήδη ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον πρώην Τεχνικό Διευθυντή των Ακαδημιών του Εργοτέλη Κο Κώστα Καλπακίδη, στην θέση του Τεχνικού Συμβούλου της ομάδας. Ο Αντιπρόεδρος της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ και υπεύθυνος των ακαδημιών σε συνέντευξη του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ μιλάει για τους στόχους της χρονιάς και για την αναγκαιότητα ύπαρξης της βάσης της μεγάλης ομάδας που είναι η ακαδημίες....
Stavroula23. August 2022

Έναρξη της σεζόν για τις Ακαδημίες της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ και η διοίκηση της ομάδας έχει ήδη ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον πρώην Τεχνικό Διευθυντή των Ακαδημιών του Εργοτέλη Κο Κώστα Καλπακίδη, στην θέση του Τεχνικού Συμβούλου της ομάδας.

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ και υπεύθυνος των ακαδημιών σε συνέντευξη του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ μιλάει για τους στόχους της χρονιάς και για την αναγκαιότητα ύπαρξης της βάσης της μεγάλης ομάδας που είναι η ακαδημίες.

Η έναρξη των εγγραφών ξεκινούν την Τετάρτη 24/08, καθημερινά στα γραφεία της ομάδας στην οδό Καραμανλή και τα Σαββατοκύριακα στην Κάβα Οινώ.
Ώρες εγγραφών από 18:00-21:00.
Η  έναρξη των προπονήσεων των Ακαδημιών έχει οριστεί η 5/9.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456