Sitiaka is loading for You ...

 

ΕθελοντισμόςΈπαιξαν, διαγωνίστηκαν, ανταμείφθηκαν

Έπαιξαν, διαγωνίστηκαν, ανταμείφθηκαν. Οι μικροί τετράποδοι φίλοι μας συνοδευόμενοι από τους κηδεμόνες τους  πρωταγωνίστησαν σε μια βραδιά αφιερωμένη μόνο σε αυτούς. Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Σητείας σε μια όμορφη συνάντηση στο πάρκο Χλουβεράκη την Δευτέρα το βράδυ εγκαινίασε το άνοιγμα αγάπης στην Σητειακή κοινωνία κάτι το οποίο λόγω του δύσκολου ρόλου του δεν είχε κάνει έως σήμερα. Στηρίζουμε και επιβραβεύουμε το Sitia Animal Rescue (Φιλοζωικό Σητείας) για την προσφορά του στη Σητειακή κοινωνία και δίνουμε υπόσχεση...
Stavroula23. August 2022

Έπαιξαν, διαγωνίστηκαν, ανταμείφθηκαν. Οι μικροί τετράποδοι φίλοι μας συνοδευόμενοι από τους κηδεμόνες τους  πρωταγωνίστησαν σε μια βραδιά αφιερωμένη μόνο σε αυτούς.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Σητείας σε μια όμορφη συνάντηση στο πάρκο Χλουβεράκη την Δευτέρα το βράδυ εγκαινίασε το άνοιγμα αγάπης στην Σητειακή κοινωνία κάτι το οποίο λόγω του δύσκολου ρόλου του δεν είχε κάνει έως σήμερα.

Στηρίζουμε και επιβραβεύουμε το Sitia Animal Rescue (Φιλοζωικό Σητείας) για την προσφορά του στη Σητειακή κοινωνία και δίνουμε υπόσχεση σύσφιξης των σχέσεων και διαρκούς δράσης.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456