Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΤραγική η εικόνα του Δημοτικού Σταδίου Σητείας. Άμεση η παρέμβαση των μηχανημάτων του Δήμου

Η ξαφνική καλοκαιρινή έντονη βροχόπτωση έφερε στην επιφάνεια με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή το Δημοτικό Στάδιο Σητείας. Λίγο πριν την έναρξη της σεζόν για τα αθλητικά σωματεία της πόλης και η κατάσταση στην οποία έχει αφήσει ο εργολάβος τον μεγαλύτερο αθλητικό χώρο της πόλης είναι επιεικώς απαράδεκτη. Ήταν θέμα χρόνου να διαπιστωθεί η ακαταλληλότητα του χώρου και τώρα αναζητούνται λύσεις. Ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης...
Stavroula24. August 2022

Η ξαφνική καλοκαιρινή έντονη βροχόπτωση έφερε στην επιφάνεια με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή το Δημοτικό Στάδιο Σητείας.

Λίγο πριν την έναρξη της σεζόν για τα αθλητικά σωματεία της πόλης και η κατάσταση στην οποία έχει αφήσει ο εργολάβος τον μεγαλύτερο αθλητικό χώρο της πόλης είναι επιεικώς απαράδεκτη.

Ήταν θέμα χρόνου να διαπιστωθεί η ακαταλληλότητα του χώρου και τώρα αναζητούνται λύσεις.

Ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης βρέθηκε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης θέλοντας να  δει το μέγεθος του προβλήματος προκειμένου να αναζητηθούν οι πιθανές  προσωρινές λύσεις που μπορούν να δοθούν με την παρέμβαση των μηχανημάτων του Δήμου ώστε ο χώρος να καταστεί λειτουργικός.

Ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ κ Κώστας Κοκολάκης εξέφρασε την ανησυχία του στον κ Ζερβάκη εστιάζοντας στην ασφάλεια των μικρών και μεγάλων αθλητών οι οποίοι σε λίγες μέρες θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις τους.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456