Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΟ Στέλιος Χριστάκης φεύγει την Τετάρτη για το Ευρω Αφρικανικό Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Αλιείας

Όλα έτοιμα για την αναχώρηση του Σητειακού αθλητή Στέλιου Χριστάκη για την Τυνήσια προκειμένου να συμμετάσχει στο Ευρω Αφρικανικό Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Αλιείας που θα διεξαχθεί 9-11 Σεπτεμβρίου. Ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Σητείας πήρε το εισιτήριο του για τη μεγάλη αυτή διοργάνωση μετά τις επιτυχίες που είχε στα εσωτερικά πρωταθλήματα. Μιλώντας στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο Στέλιος Χριστάκης σημειώνει ότι θα είναι μια διαφορετική εμπειρία όμως θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να εκπροσωπήσει επάξια την εθνική ομάδα,...
Stavroula26. August 2022

Όλα έτοιμα για την αναχώρηση του Σητειακού αθλητή Στέλιου Χριστάκη για την Τυνήσια προκειμένου να συμμετάσχει στο Ευρω Αφρικανικό Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Αλιείας που θα διεξαχθεί 9-11 Σεπτεμβρίου.

Ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Σητείας πήρε το εισιτήριο του για τη μεγάλη αυτή διοργάνωση μετά τις επιτυχίες που είχε στα εσωτερικά πρωταθλήματα.

Μιλώντας στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο Στέλιος Χριστάκης σημειώνει ότι θα είναι μια διαφορετική εμπειρία όμως θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να εκπροσωπήσει επάξια την εθνική ομάδα, τον συλλογο του και την Σητεία.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456