Sitiaka is loading for You ...

 

Σητεία1εκ. στο Δήμο Σητείας για παρεμβάσεις σε αγροτικές περιοχές

Με δήλωση του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την θετική έκβαση που είχε το αίτημα του Δήμου για την χρηματοδότηση παρεμβάσεων σε αγροτικές περιοχές, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Μετά και από αυτή την εξέλιξη, χρηματοδότηση ύψους 1εκ. euro θα διατεθεί για την βελτίωση της αγροτικής οδού από Παλαίκαστρο έως Ξερολίμνη με ασφαλτόστρωση στο μεγαλύτερο μήκος του δρόμου, με την δημιουργία των απαιτούμενων τάφρων...
Stavroula3. September 2022

Με δήλωση του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την θετική έκβαση που είχε το αίτημα του Δήμου για την χρηματοδότηση παρεμβάσεων σε αγροτικές περιοχές, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη, χρηματοδότηση ύψους 1εκ. euro θα διατεθεί για την βελτίωση της αγροτικής οδού από Παλαίκαστρο έως Ξερολίμνη με ασφαλτόστρωση στο μεγαλύτερο μήκος του δρόμου, με την δημιουργία των απαιτούμενων τάφρων για την απορροή των υδάτων καθώς και την κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης για την αντιμετώπιση της επικινδυνότητας των πρανών.

Στην επίτευξη της συγκεκριμένης χρηματοδότησης σημαντική ήταν η συμβολή του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ Γιάννη Πλακιωτάκη καθώς και του κ Δημήτρη Παπαγιαννίδη, Γενικού Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων & Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456