Sitiaka is loading for You ...

 

ΑθλητικάΜε μεγάλη προσέλευση έναρξη της σεζόν για τις Ακαδημίες της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

Έναρξη προπονήσεων για τις Ακαδημίες της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ με μεγάλη προσέλευση των μικρών αθλητών από την πρώτη κι ολας ημέρα των εγγραφών αποδεικνύοντας την δίψα τους για το νέο ξεκίνημα το οποίο επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις αλλά και πολύ δουλειά. Η προσθήκη του κ Κώστα Καλπακίδη στην θέση του Τεχνικού Διευθυντή των Ακαδημιών εγγυάται την ριζική ανανέωση των τμημάτων με πολλές και καινοτόμες πρακτικές. Ο Κώστας Καλπακίδης γεννήθηκε στα Ρίζια της Ορεστιάδας του νομού Έβρου και...
Stavroula6. September 2022

Έναρξη προπονήσεων για τις Ακαδημίες της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ με μεγάλη προσέλευση των μικρών αθλητών από την πρώτη κι ολας ημέρα των εγγραφών αποδεικνύοντας την δίψα τους για το νέο ξεκίνημα το οποίο επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις αλλά και πολύ δουλειά.

Η προσθήκη του κ Κώστα Καλπακίδη στην θέση του Τεχνικού Διευθυντή των Ακαδημιών εγγυάται την ριζική ανανέωση των τμημάτων με πολλές και καινοτόμες πρακτικές.

Ο Κώστας Καλπακίδης γεννήθηκε στα Ρίζια της Ορεστιάδας του νομού Έβρου και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος των ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Έκανε μετεκπαίδευση στην ανώτατη σχολή των σπορ στην Κολωνία και στις σχολές προπονητικής DBF.

Ήταν καθηγητής φυσικής αγωγής σε γενικό λύκειο του Ηρακλείου και υπεύθυνος οργάνωσης και λειτουργίας της ακαδημίας ποδοσφαίρου Candia Sport στο Ηράκλειο, ενώ διετέλεσε για πολλά χρόνια σημαντικό ρόλο στην οργάνωση και τη λειτουργείας της Ακαδημίας της ομάδας του Εργοτέλη . Είναι επίσης μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου προπονητών ποδοσφαίρου Ηρακλείου.
Ως ποδοσφαιριστής έπαιξε: στον Αγροτικό Αστέρα και Μελιτέα Θεσσαλονίκης, στην Αναγέννηση Επανομής, στον Ατσαλένιο Ηρακλείου, καθώς και στη Γερμανία στο Sport Club 911Kapellen-Erft e.V. στην περιοχή Dusseldorf.
Ως προπονητής εργάστηκε στις εξής ομάδες: Απόλλωνα Καλαμαριάς, ΑΕΚ Κατσαμπά, Αετό Ανωγείων, Χερσόνησο, ΠΑΟΚ Κρουσώνα, Π.Ο. Ατσαλένιου, Γιούχτα Αρχανών. Από το 1998 ασχολείται με την προπόνηση παιδιών στις αναπτυξιακές ηλικίες και έχει διδάξει σε σεμινάρια και επιμορφωτικές ημερίδες για το ποδόσφαιρο.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456