Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΟ Σύλλογος Πολυτέκνων Σητείας βράβευσε τα παιδιά του

Την καθιερωμένη εκδήλωση βράβευσης των παιδιών που αρίστευσαν αλλά και πέτυχαν τον στόχο τους με την εισαγωγή τους σε κάποιο Πανεπιστημιακό Ίδρυμα πραγματοποίησε την Τρίτη το απόγευμα ο Σύλλογος Πολυτέκνων Σητείας. Μια εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε σε “οικογενειακά πλαίσια” όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ Ελευθέριος Σιλιγάρδος λόγω των συνθηκών. Για ακόμα μια χρονιά η λυπηρή διαπίστωση της κατακόρυφης μείωσης των πολύτεκνων οικογενειών ηταν το βασικό θέμα αναφοράς των μελών του Συλλόγου τα οποία...
Stavroula7. September 2022

Την καθιερωμένη εκδήλωση βράβευσης των παιδιών που αρίστευσαν αλλά και πέτυχαν τον στόχο τους με την εισαγωγή τους σε κάποιο Πανεπιστημιακό Ίδρυμα πραγματοποίησε την Τρίτη το απόγευμα ο Σύλλογος Πολυτέκνων Σητείας.

Μια εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε σε “οικογενειακά πλαίσια” όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ Ελευθέριος Σιλιγάρδος λόγω των συνθηκών.

Για ακόμα μια χρονιά η λυπηρή διαπίστωση της κατακόρυφης μείωσης των πολύτεκνων οικογενειών ηταν το βασικό θέμα αναφοράς των μελών του Συλλόγου τα οποία με κάθε ευκαιρία δεν παραλείπουν να σημειώνουν την έλλειψη στήριξης της πολύτεκνης οικογένειας από την πολιτεία.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456