Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΉχησε και πάλι η καμπάνα στην Βαβελιανή Παναγία

Τίποτα δεν θα μπορούσε να εμποδίσει το προσκύνημα στην Παναγία της Νέας Πραισού ή αλλιώς Βαβελιανή Παναγία, ούτε καν ο εγκέλαδος που την έπληξε ανεπανόρθωτα πριν από ένα  χρόνο και την κρατάει σε αναστολή λειτουργίας λόγω των εκτεταμένων ζημιών. Ο πρόεδρος και οι οι πιστοί της Τοπικής Κοινότητας  Πραίσου, αφού ζήτησαν και πήραν την άδεια από την  Ιερά Μητροπόλη Ιεραπύτνης και Σητείας, λειτούργησαν στον Ιερό Ναό της Γέννησης της Υπεραγίας Θεοτόκου την παραμονή και ανήμερα...
Stavroula8. September 2022

Τίποτα δεν θα μπορούσε να εμποδίσει το προσκύνημα στην Παναγία της Νέας Πραισού ή αλλιώς Βαβελιανή Παναγία, ούτε καν ο εγκέλαδος που την έπληξε ανεπανόρθωτα πριν από ένα  χρόνο και την κρατάει σε αναστολή λειτουργίας λόγω των εκτεταμένων ζημιών.

Ο πρόεδρος και οι οι πιστοί της Τοπικής Κοινότητας  Πραίσου, αφού ζήτησαν και πήραν την άδεια από την  Ιερά Μητροπόλη Ιεραπύτνης και Σητείας, λειτούργησαν στον Ιερό Ναό της Γέννησης της Υπεραγίας Θεοτόκου την παραμονή και ανήμερα της μεγάλης εορτής της χριστιανοσύνης σε μια υπαίθρια ουσιαστική αλλά και συμβολική λειτουργία ελπίζοντας σε άμεση αναστήλωση της Εκκλησίας.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456