Sitiaka is loading for You ...

 

ΑγροτικάΌλοι αύριο στο Παγκρήτιο Αγροτικό Συλλαλητήριο στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου

Οι Αγροτικοί Σύλλογοι Σητείας, Ιεράπετρας, Σελίνου Χανίων και Τυμπακίου Ηρακλείου ανακοινώνουν ότι θα πραγματοποιηθεί Παγκρήτιο Αγροτικό Συλλαλητήριο την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022, στον χώρο του αερολιμένα Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης». Η κινητοποίηση είναι μονόδρομος για τον αγροτικό κόσμο της Κρήτης, καθώς έπειτα από τόσους μήνες προσπαθειών, η κυβέρνηση αρνείται να θέσει σε άμεση προτεραιότητα τα προβλήματα που καίνε τον πρωτογενή τομέα. Εργάτες γης και κόστος παραγωγής είναι τα ζητήματα που οδηγούν σε κατάρρευση τον αγροτικό -κτηνοτροφικό...
Stavroula7. September 2022
Άφιξη των αγροτοκτηνοτρόφων από την Κρήτη στο λιμάνι του Πειραιά, Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021. Οι αγροτοκτηνοτρόφοι πραγματοποίησαν συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στην Αθήνα.
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Οι Αγροτικοί Σύλλογοι Σητείας, Ιεράπετρας, Σελίνου Χανίων και Τυμπακίου Ηρακλείου ανακοινώνουν ότι θα πραγματοποιηθεί Παγκρήτιο Αγροτικό Συλλαλητήριο την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022, στον χώρο του αερολιμένα Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης».

Η κινητοποίηση είναι μονόδρομος για τον αγροτικό κόσμο της Κρήτης, καθώς έπειτα από τόσους μήνες προσπαθειών, η κυβέρνηση αρνείται να θέσει σε άμεση προτεραιότητα τα προβλήματα που καίνε τον πρωτογενή τομέα.

Εργάτες γης και κόστος παραγωγής είναι τα ζητήματα που οδηγούν σε κατάρρευση τον αγροτικό -κτηνοτροφικό κλάδο.

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ: αγρότες, κτηνοτρόφοι, ελαιοπαραγωγοί, μελισσοκόμοι, αμπελουργοί, αλιείς και ΟΛΟΙ όσοι εμπλέκονται άμεσα και έμμεσα με τον αγροτικό τομέα να παρευρεθούν στην κινητοποίηση που οργανώνουν οι Αγροτικοί Φορείς της Κρήτης.

Η κινητοποίηση γίνεται εν μέσω τουριστικής περιόδου, αλλά το μήνυμα πρέπει να είναι ξεκάθαρο: «Χωρίς πρωτογενή τομέα, δεν υπάρχει αύριο στην κοινωνία».

Σημείωση: Για τις κατά τόπους προ-συγκεντρώσεις και λεπτομέρειες, θα ακολουθήσει ενημέρωση τις επόμενες μέρες.

Εκ των Δ.Σ.

Α.Σ. Σητείας Λασιθίου – Πρ. Τσιφετάκης Γεώργιος

Α.Σ. Σελίνου Χανίων – Πρ. Χαλκιάς Γεώργιος

Α.Σ. Τυμπακίου Ηρακλείου – Πρ. Ορφανουδάκης Εμμανουήλ

Α.Σ. Ιεράπετρας Λασιθίου – Πρ. Γαϊτάνης Ιωάννης

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456