Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΜε το παραδοσιακό “Σητειακό Πρωινό” οι Τζαμαικανοί επισκέπτες ξεκίνησαν να γνωρίζουν τη Σητειακή κουλτούρα

Στη Σητεία βρίσκεται ήδη αντιπροσωπεία της πόλης Montego Bay της Jamaica με την οποία ο Δήμος Σητείας θα προχωρήσει στην διαδικασία αδελφοποίησης την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου σε μια τελετή που τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού & Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών. Με τον τρόπο αυτό πραγματοποιείται η αμοιβαία επιθυμία των δυο Δήμων για συνεργασία σε πολιτιστικό, τουριστικό, εκπαιδευτικό, οικονομικό και εμπορικό επίπεδο και για προαγωγή των παγκόσμιων αξιών της ελευθερίας, της...
Stavroula18. September 2022

Στη Σητεία βρίσκεται ήδη αντιπροσωπεία της πόλης Montego Bay της Jamaica με την οποία ο Δήμος Σητείας θα προχωρήσει στην διαδικασία αδελφοποίησης την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου σε μια τελετή που τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού & Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών.

Με τον τρόπο αυτό πραγματοποιείται η αμοιβαία επιθυμία των δυο Δήμων για συνεργασία σε πολιτιστικό, τουριστικό, εκπαιδευτικό, οικονομικό και εμπορικό επίπεδο και για προαγωγή των παγκόσμιων αξιών της ελευθερίας, της δημοκρατίας και της ισότητας.

Στην αντιπροσωπεία του Δήμου Montego Bay συμμετέχουν ο Δήμαρχος της πόλης, ο Πρόξενος της Τζαμάϊκα, ο Πρέσβης- Αν. Αρχηγός Αποστολής στα Ηνωμένα Έθνη και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Με τον καλύτερο τρόπο είχαν την ευκαιρία οι επισκέπτες να έρθουν σε επαφή με την Σητειακή φιλοξενία και κουλτούρα από την πρώτη κιόλας ημέρα παραμονής τους στην Σητεία απολαμβάνοντας το γνωστό πλέον ξεχωριστό “Σητειακό Πρωινό” φτιαγμένο με ιδιαίτερη φροντίδα από την Διαμάντη Δασκαλάκη.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456