Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΗμέρα μνήμης της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ των Ελλήνων της Ανατολής από τους Τούρκους

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιεραπυτνης και Σητείας κ.κ. Κύριλλου, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο προαύλιο του ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ του ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ στα Λειβάδια Σητείας. Ακολούθησε Επιμνημόσυνη Δέηση και τρισάγιο στην Μνήμη της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ των Ελλήνων της Ανατολής από τους Τούρκους ενώ νωρίς το πρωί στο χώρο είχε αφιχθεί η Ιερά εικόνα της Παναγίας Ελεούσας του Ραϊσδερέ (Αλατσατιανή). Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών – Ποντίων – Αρμενίων Σητείας κ Λεωνίδας Τερζής, ο Αντιδήμαρχος Σητείας...
Stavroula18. September 2022

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιεραπυτνης και Σητείας κ.κ. Κύριλλου, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο προαύλιο του ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ του ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ στα Λειβάδια Σητείας.

Ακολούθησε Επιμνημόσυνη Δέηση και τρισάγιο στην Μνήμη της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ των Ελλήνων της Ανατολής από τους Τούρκους ενώ νωρίς το πρωί στο χώρο είχε αφιχθεί η Ιερά εικόνα της Παναγίας Ελεούσας του Ραϊσδερέ (Αλατσατιανή).

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών – Ποντίων – Αρμενίων Σητείας κ

Λεωνίδας Τερζής, ο Αντιδήμαρχος Σητείας κ Νίκος Μακρυνάκης, ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατων – Ποντίων – Αρμενίων Σητείας κ Γιώργος Αλεβίζος, ενώ ιστορική αναφορά έγινε από τον  Λαογραφος κ Ερρίκο Σκουλούδη καθώς και απο τον Δρ Γεώργιο Τσικαλακη, με θέμα “Ο Εθνοιερομάρτυρας Άγιος Χρυσόστομος Σμύρνης, το Αρχιερατικό, το Πατριωτικό έργο του και η σχέση του με τον Ελευθέριο Βενιζέλο”

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456