Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΠραγματοποιήθηκε η ονοματοδοσία της Πλατείας “MIKPAΣIATΩN ΠPOΣΦYΓΩN”

Παρουσία του Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ.κ. Κύριλου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ η ονοματοδοσία της Πλατείας “MIKPAΣIATΩN ΠPOΣΦYΓΩN” μπροστά από το χώρο του Τελωνείου στον παλιό λιμάνι της Σητείας . Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης, η Εντεταμένη Σύμβουλος σε θέματα πλουτισμού κα Μαρία Γιαννακάκη, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σητείας κ Μιχάλης Αντωνιδάκης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών – Ποντίων και Αρμενίων Σητείας κ Λεωνίδας Τερζής, ο επίτιμος πρόεδρος Γιώργος...
Stavroula19. September 2022
Παρουσία του Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ.κ. Κύριλου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ η ονοματοδοσία της Πλατείας “MIKPAΣIATΩN ΠPOΣΦYΓΩN” μπροστά από το χώρο του Τελωνείου στον παλιό λιμάνι της Σητείας .
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης, η Εντεταμένη Σύμβουλος σε θέματα πλουτισμού κα Μαρία Γιαννακάκη, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σητείας κ Μιχάλης Αντωνιδάκης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών – Ποντίων και Αρμενίων Σητείας κ Λεωνίδας Τερζής, ο επίτιμος πρόεδρος Γιώργος Αλεβίζος και μέλη του Συλλόγου.
Ακολούθησε αναφορά στο βιβλίο “O MIKPAΣIATHΣ MΠAPMΠA BAΓΓEΛHΣ A.” αυτοέκδοση του κ. Γιώργου Αλεβίζου.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456