Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΗ σημαντική προοπτική ανάδειξης των ενάλιων αρχαιοτήτων της ευρύτερης περιοχής

Το γραφείο του Δημάρχου Σητείας κ Γιώργου Ζερβάκη επιστέφθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ Γιάννης Ανδρουλάκης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ Γιώργος Τσιφετάκης και ο Προϊστάμενος της  Εφορείας Ενάλιων Αρχαιοτήτων Κρήτης κ Θεοδούλος Θεοτόκης προκειμένου να διερευνηθεί η πρόθεση της περιφέρειας για την ανάδειξη και αξιοποίηση των ενάλιων αρχαιοτήτων της ευρύτερης περιοχής. Στόχος είναι η υλοποίηση ενός νέου μοντέλου διαχείρισης και ανάπτυξης το οποίο μέσα από ένα  πρωτοπόρο προγραμμα να προσελκύσει και να κεντρίσεις το ενδιαφέρον ενός...
Stavroula20. September 2022

Το γραφείο του Δημάρχου Σητείας κ Γιώργου Ζερβάκη επιστέφθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ Γιάννης Ανδρουλάκης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ Γιώργος Τσιφετάκης και ο Προϊστάμενος της  Εφορείας Ενάλιων Αρχαιοτήτων Κρήτης κ Θεοδούλος Θεοτόκης προκειμένου να διερευνηθεί η πρόθεση της περιφέρειας για την ανάδειξη και αξιοποίηση των ενάλιων αρχαιοτήτων της ευρύτερης περιοχής.

Στόχος είναι η υλοποίηση ενός νέου μοντέλου διαχείρισης και ανάπτυξης το οποίο μέσα από ένα  πρωτοπόρο προγραμμα να προσελκύσει και να κεντρίσεις το ενδιαφέρον ενός διαφορετικού μοντέλου επισκεπτών.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456