Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΕπίσκεψη της Τζαμαικανής αντιπροσωπείας στο ΕΛΜΕΠΑ

Στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Επιστημών Διατροφής & Διαιτολογίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου στον Τρυπητό βρέθηκε η αντιπροσωπία των Τζαμαικανών επισκεπτών προκειμένου να διερευνηθεί η δυνατότητα ουσιαστικής συνεργασίας με το ανάλογο τμήμα του Montego Bay. Πλήρης ήταν η ενημέρωση που τους δόθηκε από την αντιπρόεδρο του Τμήματος, αναπληρώτρια καθηγήτρια κα Θεοδώρα Μουρατίδου, μετά και από το ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν για τον τρόπο λειτουργίας του τμήματος, το αντικείμενο σπουδών, την στήριξη του από τον Δήμο και την...
Stavroula21. September 2022

Στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Επιστημών Διατροφής & Διαιτολογίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου στον Τρυπητό βρέθηκε η αντιπροσωπία των Τζαμαικανών επισκεπτών προκειμένου να διερευνηθεί η δυνατότητα ουσιαστικής συνεργασίας με το ανάλογο τμήμα του Montego Bay.

Πλήρης ήταν η ενημέρωση που τους δόθηκε από την αντιπρόεδρο του Τμήματος, αναπληρώτρια καθηγήτρια κα Θεοδώρα Μουρατίδου, μετά και από το ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν για τον τρόπο λειτουργίας του τμήματος, το αντικείμενο σπουδών, την στήριξη του από τον Δήμο και την τοπική κοινωνία, την αποκατάσταση των αποφοίτων κ.α.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456