Sitiaka is loading for You ...

 

ΑθλητικάΠαραδίδεται τις επόμενες ημέρες στους αθλητές ο στίβος των Γυμνασίων

Πλήρως ανακαινισμένος παραδίδεται τις επόμενες ημέρες στους αθλητές ο στίβος των Γυμνασίων, ένας χώρος άθλησης τον οποίο χρησιμοποιεί καθημερινά μεγάλος αριθμός αθλουμένων καθώς και οι μαθητές των δύο Γυμνασίων. Πρόκειται για την ολοκλήρωση παρεμβάσεων ύψους 145.000euro που αφορά την αποψίλωση και αντικατάσταση του ταρτάν αλλά και την τοποθέτηση νέου ασφαλτικού και μπασκετών. Στον αρχικό σχεδιασμό προστέθηκαν παρεμβάσεις οι οποίες προτάθηκαν από τους ίδιους τους προπονητές που γνωρίζουν τις ανάγκες των αθλητών τους αλλά και του...
Stavroula22. September 2022

Πλήρως ανακαινισμένος παραδίδεται τις επόμενες ημέρες στους αθλητές ο στίβος των Γυμνασίων, ένας χώρος άθλησης τον οποίο χρησιμοποιεί καθημερινά μεγάλος αριθμός αθλουμένων καθώς και οι μαθητές των δύο Γυμνασίων.

Πρόκειται για την ολοκλήρωση παρεμβάσεων ύψους 145.000euro που αφορά την αποψίλωση και αντικατάσταση του ταρτάν αλλά και την τοποθέτηση νέου ασφαλτικού και μπασκετών. Στον αρχικό σχεδιασμό προστέθηκαν παρεμβάσεις οι οποίες προτάθηκαν από τους ίδιους τους προπονητές που γνωρίζουν τις ανάγκες των αθλητών τους αλλά και του χώρου.

Λόγω της συνεχόμενης χρίσης της συγκεκριμένης αθλητικής εγκατάστασης από αθλητικά σωματεία της πόλης, ακόμα και κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, η ολοκλήρωση των εργασιών μετά από μικρές αναβολές φτάνει σχεδόν ταυτόχρονα με την έναρξη της νέας αθλητικής σεζός ώστε οι προπονήσεις των αθλητών να πραγματοποιούνται απρόσκοπτα παρέχοντας πλέον και την ασφάλεια μιας άρτιας αθλητικής εγκατάστασης.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456