Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΣτην τελική ευθεία για την επιλογή Ειδικού Συμβούλου Τουρισμού στον Δήμο Σητείας

Λίγο πριν την τελική επιλογή του προσώπου που θα καλύψει την θέση του Ειδικού Συμβούλου Τουρισμού στον Δήμο Σητείας βρίσκεται ο ΟΑΣ και η ειδική επιτροπή που έχει συσταθεί για τον λόγο αυτό. Το θέμα μπήκε για ακόμα μια φορά προς συζήτηση στην σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΟΑΣ μεταξύ των άλλων θεμάτων. Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣ κ Νίκος Διαλυνάς έκανε εκτενή αναφορά στην διαδικασία που ακολουθήθηκε και με ποιο σκεπτικό η επιτροπή που...
Stavroula23. September 2022

Λίγο πριν την τελική επιλογή του προσώπου που θα καλύψει την θέση του Ειδικού Συμβούλου Τουρισμού στον Δήμο Σητείας βρίσκεται ο ΟΑΣ και η ειδική επιτροπή που έχει συσταθεί για τον λόγο αυτό.

Το θέμα μπήκε για ακόμα μια φορά προς συζήτηση στην σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΟΑΣ μεταξύ των άλλων θεμάτων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣ κ Νίκος Διαλυνάς έκανε εκτενή αναφορά στην διαδικασία που ακολουθήθηκε και με ποιο σκεπτικό η επιτροπή που έχει οριστεί θα επιλέξει το κατάλληλο πρόσωπο για την θέση του ειδικού συμβούλου τουρισμού.

6 αιτήματα ενδιαφερομένων εφτασαν αρχικά στα γραφεία του ΟΑΣ με τις προσωπικές συνεντεύξεις να έχουν ξεχωρίσει έως σήμερα τις δυο επικρατέστερες περιπτώσεις και με την ανακοίνωση του ονόματος να είναι θέμα ημερών.

Ο Δήμαρχος Σητείας και πρόεδρος του ΟΑΣ κ Γιώργος Ζερβάκης αναφέρθηκε για μια ακόμα φορά στην προτεραιότητα που έχει δώσει η σημερνή δημοτική αρχή στην τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής αναζητώντας για τον λόγο αυτό και τα κατάλληλα πρόσωπα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη αυτού του στόχου.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456