Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΜε στόχο μια νέα γενιά οδικής συμπεριφοράς

  Το Τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Σητείας πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχη μικρών και μεγάλων την ειδική εκπαιδευτική δράση κυκλοφοριακής αγωγής με τίτλο «Ο κ. ΚΟΚ στο Survivor». Σκοπός του βιωματικού αυτού παιχνιδιού ήταν η εκμάθηση των βασικών κανόνων συμπεριφοράς κατά την κυκλοφορία στους δρόμους με διαδρατικό τρόπο μέσα από βιωματικά παιχνίδια  συνδυάζοντας τη γνώση και την ψυχαγωγία. Στα πλαίσια...
Stavroula25. September 2022

 

Το Τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Σητείας πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχη μικρών και μεγάλων την ειδική εκπαιδευτική δράση κυκλοφοριακής αγωγής με τίτλο «Ο κ. ΚΟΚ στο Survivor».

Σκοπός του βιωματικού αυτού παιχνιδιού ήταν η εκμάθηση των βασικών κανόνων συμπεριφοράς κατά την κυκλοφορία στους δρόμους με διαδρατικό τρόπο μέσα από βιωματικά παιχνίδια  συνδυάζοντας τη γνώση και την ψυχαγωγία.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ποδηλατήσουν στον δρόμο φορώντας τα κράνη τους με τη βοήθεια των αστυνομικών, να γνωρίσουν τα οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας να ενημερωθούν από τους αστυνομικούς σχετικά με τα οφέλη της χρήσης του προστατευτικού κράνους
στα δίκυκλα και της ζώνης ασφαλείας στα αυτοκίνητα και να χρησιμοποιήσουν τα γυαλιά προσομοίωσης χρήσης αλκοόλ και μέσα από ειδική άσκηση να αντιληφθούν τους κινδύνους που εγκυμονεί η οδήγηση οχήματος υπό την επήρεια αλκοόλ.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456