Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΕκδηλώσεις σε Σητεία και Παλαίκαστρο για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού σηματοδοτεί την λήξη της καλοκαιρινής σεζόν κάθε χρονιάς. Φέτος οι εκδηλώσεις στον Δήμο Σητείας διευρύνονται με εορτασμό σε Σητεία και Παλαίκαστρο αλλά και επιμέρους δράσεις σε χαρακτηριστικά σημεία της ευρύτερης περιοχής όπως το φαράγγι του Ρίχτη και το Φοινικόδασος του Βάι. Σε δηλώσεις του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο Πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ κ Κωστής Λυμπερίου ευχαρίστησε τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου, τον Εμπορικό Σύλλογο Σητείας, τον Σύλλογο Εστίασης και όλους όσους...
Stavroula25. September 2022

Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού σηματοδοτεί την λήξη της καλοκαιρινής σεζόν κάθε χρονιάς.

Φέτος οι εκδηλώσεις στον Δήμο Σητείας διευρύνονται με εορτασμό σε Σητεία και Παλαίκαστρο αλλά και επιμέρους δράσεις σε χαρακτηριστικά σημεία της ευρύτερης περιοχής όπως το φαράγγι του Ρίχτη και το Φοινικόδασος του Βάι.

Σε δηλώσεις του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο Πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ κ Κωστής Λυμπερίου ευχαρίστησε τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου, τον Εμπορικό Σύλλογο Σητείας, τον Σύλλογο Εστίασης και όλους όσους συνέβαλαν με την προσφορά τους για να πραγματοποιηθεί ο εορτασμός με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456