Sitiaka is loading for You ...

 

ΑθλητικάΠρώτη φετινή αποστολή για τις ακαδημίες της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ στο Lido Soccer

Ανεκτίμητη η συλλογή επηρειών για τους μικρούς αθλητές μετά από τέτοιου είδους αποστολές σαν και αυτές που διοργανώνονται από τις ακαδημίες της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ στα πλαίσια της εξωστρέφειας των προπονητικών τμημάτων της φετινής σεζόν. Τα τμήματα τζούνιορ και προτζούνιορ της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ βρέθηκαν το Σάββατο 1/10 σε τουρνουά ποδοσφαίρου στο Ηράκλειο με τις ακαδημίες Lido Soccer και Γκέραρντ – Παππαδάκη. Παιχνίδι, γνώση, εμπειρία σε χώρους ευρωπαϊκών προδιαγραφών και από καταρτισμένους και ακούραστους προπονητές που μπορούν...
Stavroula2. October 2022

Ανεκτίμητη η συλλογή επηρειών για τους μικρούς αθλητές μετά από τέτοιου είδους αποστολές σαν και αυτές που διοργανώνονται από τις ακαδημίες της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ στα πλαίσια της εξωστρέφειας των προπονητικών τμημάτων της φετινής σεζόν.

Τα τμήματα τζούνιορ και προτζούνιορ της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ βρέθηκαν το Σάββατο 1/10 σε τουρνουά ποδοσφαίρου στο Ηράκλειο με τις ακαδημίες Lido Soccer και Γκέραρντ – Παππαδάκη.

Παιχνίδι, γνώση, εμπειρία σε χώρους ευρωπαϊκών προδιαγραφών και από καταρτισμένους και ακούραστους προπονητές που μπορούν να εμπνεύσουν και να μυήσουν τα μικρά παιδιά στον αθλητισμό.

Αθλητικοί χώροι όπως θα πρέπει να είναι εν έτει 2022 όπου υπάρχουν αθλητικά σωματεία.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456