Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΥπερήφανοι για τα παιδιά μας

Ανάμεσα σε πολλά άλλα καλά η Σητειακή κοινωνία έχει ανεπτυγμένο ιδιαίτερα το αίσθημα της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού και το αποδεικνύει πάντα σε δύσκολες καταστάσεις. Τις ημέρες αυτές ένα κύμα αλληλεγγύης έχει σκεπάσει την πληγωμένη πόλη μας διατηρώντας με τον τρόπο αυτό την ελπίδα ζωντανή. Η έκκληση που απηύθυνε η τοπική κοινότητα Σητείας κινητοποίησε τους έτοιμους εθελοντές που από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν να αντιμετωπίζουν την καταστροφή με οποιοδήποτε τρόπο. Ιδιαίτερα συγκινητική η στάση των...
Stavroula17. October 2022

Ανάμεσα σε πολλά άλλα καλά η Σητειακή κοινωνία έχει ανεπτυγμένο ιδιαίτερα το αίσθημα της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού και το αποδεικνύει πάντα σε δύσκολες καταστάσεις. Τις ημέρες αυτές ένα κύμα αλληλεγγύης έχει σκεπάσει την πληγωμένη πόλη μας διατηρώντας με τον τρόπο αυτό την ελπίδα ζωντανή.

Η έκκληση που απηύθυνε η τοπική κοινότητα Σητείας κινητοποίησε τους έτοιμους εθελοντές που από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν να αντιμετωπίζουν την καταστροφή με οποιοδήποτε τρόπο.

Ιδιαίτερα συγκινητική η στάση των μαθητών της πόλης μας οι οποίοι σήμερα εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία των κλειστών σχολείων, μετά από απόφαση του Δημάρχου Σητείας, και έδωσαν όχι μόνο χέρι βοήθειας στους επαγγελματίες της πόλης αλλά κυρίως ελπίδα για τις δύσκολες ημέρες που θα ακολουθήσουν.

Υπερήφανοι για τα παιδιά μας

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456