Sitiaka is loading for You ...

 

ΕθελοντισμόςΤο εθελοντικό κοινωνικό παντοπωλείο Σητείας στο πλευρό των πληγέντων

Πάντα δίπλα στις ανάγκες των συνανθρώπων μας, το Εθελοντικό Κοινωνικό Παντοπωλείο Σητείας δίνει  τώρα περισσότερο από ποτέ, απλόχερα την βοήθεια του σε όσους το χρειάζονται στην δύσκολη αυτή φάση. Με πρωτοβουλία της Κοινωνικής Κουζίνας “Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ” η πρώτη αποστολή σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης φθάνει σε λίγες ημέρες στη Σητεία. Μιλώντας στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ η πρόεδρος κα Γεωργία Φραγκιαδάκη καλεί όλους όσους έχουν άμεσες ανάγκες να απευθυνθούν στη δομή αλλά ακόμα και αυτούς που...
Stavroula18. October 2022

Πάντα δίπλα στις ανάγκες των συνανθρώπων μας, το Εθελοντικό Κοινωνικό Παντοπωλείο Σητείας δίνει  τώρα περισσότερο από ποτέ, απλόχερα την βοήθεια του σε όσους το χρειάζονται στην δύσκολη αυτή φάση. Με πρωτοβουλία της Κοινωνικής Κουζίνας “Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ” η πρώτη αποστολή σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης φθάνει σε λίγες ημέρες στη Σητεία.

Μιλώντας στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ η πρόεδρος κα Γεωργία Φραγκιαδάκη καλεί όλους όσους έχουν άμεσες ανάγκες να απευθυνθούν στη δομή αλλά ακόμα και αυτούς που έχουν να προφέρουν οτιδήποτε.

Όπως μας ενημερώνει η κα Φραγκιαδάκη μεγάλη είναι η προσφορά αγάπης που φθάνει στη Σητεία από γειτονικές περιοχές και όχι μόνο.

Το Εθελοντικό Κοινωνικό Παντοπωλείο Σητείας θα παραμένει ανοιχτό 11.00πμ – 3.00 μμ και 5.00μμ – 8.00μμ

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456