Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΆνθρωποι σύμβολα ελπίδας και αλληλεγγύης

Η Κλειώ και ο Αγαπητός. Δυο άνθρωποι από αυτούς που κατάστρεψε η πλημύρα όμως αυτοί επιστέφουν τον πόνο τους με προσφορά και αγάπη. Ο Αγαπητός είδε την επιχείρηση του να καταστρέφεται ολοκληρωτικά όμως βρέθηκε να συνδράμει στις εργασίες που γίνονταν λίγα μέτρα μακριά από αυτήν ανταποδίδοντας το ενδιαφέρον και την συμπαράσταση ολόκληρης της σητειακής κοινωνίας στο πρόβλημα του. Η Κλειώ έχασε τα πάντα όταν η λάσπη σκέπασε το σπίτι της όμως στην απόγνωση της ήρθε...
Stavroula23. October 2022

Η Κλειώ και ο Αγαπητός. Δυο άνθρωποι από αυτούς που κατάστρεψε η πλημύρα όμως αυτοί επιστέφουν τον πόνο τους με προσφορά και αγάπη.

Ο Αγαπητός είδε την επιχείρηση του να καταστρέφεται ολοκληρωτικά όμως βρέθηκε να συνδράμει στις εργασίες που γίνονταν λίγα μέτρα μακριά από αυτήν ανταποδίδοντας το ενδιαφέρον και την συμπαράσταση ολόκληρης της σητειακής κοινωνίας στο πρόβλημα του.

Η Κλειώ έχασε τα πάντα όταν η λάσπη σκέπασε το σπίτι της όμως στην απόγνωση της ήρθε να δώσει λύση η προσφορά όλων των σητειακών που έσπευσαν για βοήθεια. Χωρίς δεύτερη σκέψη βρέθηκε σήμερα να “παλεύει” και πάλι με τις λάσπες στην μαζική εθελοντική πρωτοβουλία της πόλης.

Άνθρωποι σύμβολα ελπίδας και αλληλεγγύης  για όλους μας.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456